Faro – prečudovito mesto na jugu Portugalske vam je na voljo po izjemni ceni, samo 78 EUR za povratno letalsko karto iz Munchna v času Valentinovega. Skupaj s hotelom pa samo 163 EUR na osebo v primeru, da potujeta 2 osebi.

Munchen – Faro – Munchen

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Transavia

Število postankov: Direktni let

Trajanje leta: 3h 10m

Faro vam je v obdobju od 13. do 18. februarja na voljo po izjemni ceni, samo 78 EUR za povratno letalsko karto iz Munchna. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve za dve osebi za enako obdobje kot je na voljo letalska karta. V  dobro ocenjenem hotelu- BEST WESTERN Hotel Dom Bernardo, so vam na voljo nočitve  za samo 171 EUR za dve osebi. Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Munchnu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

(Visited 428 times, 1 visits today)
0