Akcija letalske družbe Qatar Airways! V Indonezijo lahko z eno najboljših letalskih družb poletite iz nam bližnjega Zagreba za samo 393 EUR (vključen tudi en kos “check-in” prtljage). Pogoj letalske družbe (aktualne akcije) je, da potujejo najmanj tri osebe skupaj. Spodaj razkrivamo več informacij.

V-Indonezijo-iz-ZG-akcija

Za 393 EUR v Indonezijo iz Zagreba

Primer na sliki spodaj velja za termin od 3. februarja do 13. februarja 2017. V tem obdobju boste za povratno letalsko karto do Jakarte za let z eno najbolje ocenjenih letalskih družb odšteli vsega 393 EUR iz bližnjega Zagreba. V ceni karte je vključen tudi dodaten kos prtljage. Zares SUPER UGODNA ponudba. Na voljo termini do junija 2017.

Če boste iskali sebi najbolj ustreznega vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam odpre iskalnik letalskih kart Skyscanner, se poigrajte z želenimi datumi in poiščite sebi najbolj ustrezen termin.

v-indoenzijo-s-top-druzbo-za-le-393-eur-iz-zg

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve in sicer v mestu Yogyakarta (eno izmed glavnih kulturnih središč na otoku Java) v terminu od 4. do 12. februarja 2017 – termin se sklada z zgornjim primerom letalske karte. Za 8 nočitev v triposteljni sobi in vključenim zajtrkom dobro ocenjene namestitve 3* Cristalit Hotel, boste odšteli samo 147 EUR za tri osebe (49 EUR na osebo, če bivate trije skupaj). SUPER UGODNA PONUDBA! Več o namestitvi najdete TUKAJ.

v-indoenzijo-s-top-druzbo-za-le-393-eur-iz-zg-slika-hotela

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 3 OSEBE:

3 povratne letalske karte iz Zagreba: 1.177 EUR
8 nočitev z zajtrkom za 3 osebe skupaj: 147 EUR

Skupna cena aranžmaja za 3 osebe: 1.324 EUR (oziroma 442 EUR na osebo).

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 25 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnbin zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Zagrebu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

Vstop v državo – VIZUM

Slovenski državljani ne potrebujejo vizuma za turistična potovanja do 30 dni. Informacije dobite TUKAJ.

(Visited 469 times, 1 visits today)
0