Nova akcija letalske družbe Turkish Airlines za Istanbul z odhodi iz Ljubljane. Za povratno letalsko karto boste odšteli samo 99 EUR – vključen je tudi en kos “check-in” prtljage. Termini so na voljo od 8. decembra pa vse do konca marca 2017. Idealna priložnost za shopping in silvestrovanje na ulicah v Istanbulu. 🙂

novo-leto-v-istanbulu-iz-lj

Novo leto v Istanbulu – primer vozovnice

V terminu od 30. decembra od 3. januarja (primer na sliki spodaj) smo našli ugodne povratne letalske vozovnice iz Ljubljane. V Istanbul in nazaj vas Turkish Airlines popelje že za 99 EUR. V ceni letalske vozovnice imate vključeno en kos ročne in en kos “check-in” prtljage.

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustreznega vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam odpre iskalnik letalskih kart Skyscanner, se poigrajte z želenimi datumi in poiščite sebi najbolj ustrezen termin.

novo-leto-v-istanbulu-slika-letalske-karte

Namestitev in prevoz

V terminu od 30. decembra 2016 do 3. januarja 2017 smo poiskali tudi ugodno namestitev. Našli smo zelo dobro ocenjen Qua Hotel. Tam boste za 4 nočitve v dvoposteljni sobi odšteli samo 104 EUR za dve osebi skupaj (torej 52 EUR na osebo). Glejte sliko spodaj. Rezervacijo in informacije o hotelu najdete tukaj.

novo-leto-v-istanbulu-slika-hotela

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratni letalskih karti iz Ljubljane: 198 EUR
4 nočitve za 2 osebi skupaj: 104 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 302 EUR (oziroma 151 EUR na osebo).

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 25 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Ljubljani in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebookstrani, POT POD NOGE! Srečno!

POZOR! 

Potni list mora biti ob vstopu v Turčijo veljaven še najmanj 6 mesecev. Turške oblasti opozarjajo, da je potrebno imeti v potnem listu vsaj eno prazno stran za žige mejnih oblasti.

(Visited 880 times, 1 visits today)
0