Rajski Maldivi na voljo po ugodni ceni! Letalska karta iz Ljubljane vas bo stala samo 486 EUR z Etihad Airways. Izkoristite to izjemno priložnost.

maldivi

Ljubljana – Maldivi – Ljubljana

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Etihad Airways

Število postankov: 2 postanka (Beograd, Abu Dhabi)

Trajanje leta:

-> 13h 55m

<- 28h 20m

Maldivi so vam v obdobju od 5. do 12. decembra na voljo po izjemni ceni, samo 486 EUR za povratno letalsko karto iz Ljubljane. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve za dve osebi za enako obdobje kot je na voljo letalska karta. V  dobro ocenjenem hotelu- SeaHouse Maldives TopDeck Hotel, so vam na voljo nočitve z zajtrkom za samo 294 EUR za dve osebi. Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča na Brniku in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

(Visited 1.575 times, 1 visits today)
0