Brazilija; fantastična ponudba za popotovanje v Rio de Janeiro. Tja in nazaj iz Milana za super ugodnih 420 EUR (z letalsko družbo Iberia). Z vključenimi 11 nočitvami in zajtrkom v dobro ocenjeni namestitvi v središču mesta pa je celoten aranžma na voljo že za 600 EUR na osebo (če potujeta dve osebi skupaj).

rio-de-janeiro-slika-za-prvi-maj-2017

Milano – Rio De Janeiro – Milano

Iz Milana lahko v Rio de Janeiro poletite že za vsega 420 EUR. Primer na sliki spodaj velja za termin v času prvomajskih počitnic 2017 – od 24. aprila do 5. maja 2017 (420 EUR na osebo – OPEN JAW LET – odhod iz letališča Milano Linate, povratek na letališče Milano Malpensa). V ceni letalske vozovnice imate vključen en kos ročne prtljage. Po podobni ceni je možno najti termine od februarja do vključno junija 2017.

Če boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ (Skyscanner). Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z datumi, ki vam najbolj ustrezajo in poiščite ugodno ceno.

rio-de-janeiro-primer-letalske-karte-prvi-maj-2016

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve v terminu od 24. aprila do 5. maja 2017 – termin se sklada z zgornjim primerom letalske karte. Za 11 nočitev v dvoposteljni sobi in vključenim zajtrkom dobro ocenjene namestitve Villa Rica Hotel Rio de Janeiro, boste odšteli samo 361 EUR za dve osebi (180 EUR na osebo, če bivata dva skupaj). SUPER UGODNA PONUDBA! Več o namestitvi najdete TUKAJ, rezervacijo lahko opravite pa tudi direktno preko portala Booking.com – TUKAJ.

rio-de-janeiro-primer-hotela-prvi-maj-2016

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratni letalskih karti iz Milana: 840 EUR
12 nočitev z zajtrkom za 2 osebi skupaj: 361 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 1.201 EUR (oziroma 600,5 EUR na osebo).

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 25 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Budimpešti in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebookstrani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM

Informacije o morebitnih vizumih dobite TUKAJ.

(Visited 860 times, 1 visits today)
0