Japonska ali drugače dežela vzhajajočega sonca, kjer se prepleta zgodovina in visoka tehnologija. Lahko doživite nori utrip velikih mest, ali pa se umaknete  v mir bambusovih gozdov. Gurman ali ne, zagotovo boste uživali v pristni Japonski hrani. Ste vedeli, da je Japonska sestavljena iz 6,800 otokov? Sedaj lahko to preverite po ugodni ceni.

japonska

Ljubljana – Japonska – Ljubljana

Japonska je na voljo za ugodnih 497 EUR iz našega domačega letališča na Brniku. Cena velja za povratni let Ljubljana – Tokyo – Ljubljana v obdobju od 26. januar do 13. februar. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

japonska

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Namestitev in prevoz:

Poiskali smo vam primer možnosti namestitve in sicer v Asakusa Hotel WASOU, kjer boste na nočitev odšteli samo 36 EUR za dve osebi skupaj. Namestitev je tudi zelo dobro ocenjena s strani gostov!

japonska

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališč in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM:

Slovenskim državljanom vizum do 90 dni ni potreben. Več informacij dobiteTUKAJ.

(Visited 419 times, 1 visits today)
0