Singapur in Fidži, rajski otok v Tihem oceanu – Fidži in mestna država Singapur sta vam na voljo po izjemni ceni v enem potovanju z  odhodom in povratkom v Milano. Izkoristite to izjemno priložnost in odpotujte na nepozabno potovanje. Pot pod noge!

Milano – Singapur – Fidži – Milano

Informacije o letu:

Milano – Singapur – Milano

Letalski prevoznik: Saudia

Trajanje leta: 21h 30m (1 postanek – Jeddah)

Singapur – Fidži – Singapur

Letalski prevoznik: Fiji Airways

Trajanje leta: 10h 10m (Direktni let)

Singapur in Fidži sta vam na voljo v obdobju od 21. februarja do 13. marca po izjemni ceni, samo 739 EUR za letalske karte z odhodom in povratkom v Milano. Primere letalskih kart si lahko ogledate na spodnjih fotografijah, rezervacijo pa lahko opravite na povezavi pod njima.

Letalska karta Milano – Singapur – Milano za obdobje od 21. februarja do 13. marca. Letalsko karto lahko rezervirate TUKAJ

Letalska karta  Singapur – Fidži – Singapur za obdobje od 1. do 10. marca. Letalsko karto lahko rezervirate TUKAJ

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milano in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

(Visited 342 times, 1 visits today)
0