Preživite našo zimo na topli Tajski – gremo na Phuket! Povratna letalska karta iz Budimpešte vam je na voljo že za 484 EUR. Kar dvanajst nočitev v luksuzni sobi z vključenim zajtrkom v pa vam je v zelo dobro ocenjeni namestitvi na voljo že za 211 EUR za dve osebi skupaj (oziroma 106 EUR na osebo). Skupaj je cena aranžmaja za dve osebi torej 1.180 EUR oziroma 590 EUR na osebo. Preverite informacije v nadaljevanju zapisa.

phuket-iz-bud-akcija

Budimpešta – Phuket – Budimpešta

Na voljo je super ugodna ponudba za Phuket! Povratno letalsko vozovnico iz Budimpešte dobite že za 484 EUR (primer na sliki spodaj velja za termin od 8. do 22. februarja 2017). V ceni vozovnice je vključen en kos ročne prtljage in en kos “check-in” prtljage. Po tej ceni je možno najti termine od decembra 2016 do junija 2017.

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik Skyscanner odpre, se poigrajte z želenimi datumi in poiščite sebi najbolj ustrezen termin.

phuket-slika-letalskih-iz-bud

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve v terminu od 9. do 21. februarja 2017– termin se sklada z zgornjim primerom letalske karte. Za 12 nočitev v luksuzni dvoposteljni sobi in vključenim zajtrkom zelo dobro ocenjene namestitve 3* The AIM Patong Hotel, boste odšteli samo 211 EUR za dve osebi (106 EUR na osebo, če bivata dva skupaj). TOP PONUDBA! Več o namestitvi najdete TUKAJ.

phuket-iz-bud-slika-hotela

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratni letalskih karti iz Budimpešte: 968 EUR
12 nočitev v namestitvi 3*  za 2 osebi skupaj: 211 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 1.180 EUR (oziroma 590 EUR na osebo).

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 25 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Budimpešti in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebookstrani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 718 times, 1 visits today)
1