Tajska in Vietnam, čudovite pokrajine so vam na voljo po izjemni ceni v enem potovanju z  odhodom in povratkom v Munchen. Izkoristite to izjemno priložnost in odpotujte v rajske dežele.

Munchen – Bangkok (Tajska) – Ho Chi Minh City (Vietnam) – Munchen

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Etihad Airways

Trajanje leta:

Munchen – Bangkok: 26h 50m (1 postanek – Abu Dhabi)

Bangkok – Ho Chi Minh City: 1h 35m (Direktni)

Ho Chi Minh City – Munchen: 16h 15m (1 postanek – Abu Dhabi)

Tajska in Vietnam sta vam na voljo v obdobju od 11. do 20. decembra po izjemni ceni, samo 448 EUR za letalsko karto z odhodom in povratkom v Munchen. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

Na voljo pa so vam tudi druga obdobja potovanja po izjemni ceni:

4. – 6. – 13. december,

15. – 17. – 24. januar,

22. – 24. – 31. januar

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Munchen in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

(Visited 547 times, 1 visits today)
1