Zanzibar – številni majhni otoki, rajske peščene plaže in poletje praktično skozi celo leto vas bodo zasvojili. Čas je za nepozaben dopust. Zanzibar vam je na voljo za samo 612 EUR za povratno letalsko karto iz Munchna in 12 nočitvami z zajtrkom v hotelu s 3*, v primeru da potujeta 2 osebi.

Munchen – Zanzibar – Munchen

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Kenya Airwas

Število postankov: 2 postanka (Amasterdam, Nairobi)

Trajanje leta: 25h 30m

Zanzibar vam je v obdobju od 12. do 24. aprila na voljo po izjemni ceni, samo 427 EUR za povratno letalsko karto iz Munchna. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve za dve osebi za enako obdobje kot je na voljo letalska karta. V  dobro ocenjenem hotelu- Chwaka Bay Resort, so vam na voljo nočitve z zajtrkom za samo 371 EUR za dve osebi. Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Munchnu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

(Visited 839 times, 1 visits today)
0