Singapur – sedaj imate priložnost, da po ugodni ceni obiščete to čudovito mesto kar iz našega domačega letališča na Brniku!

singapur

Ljubljana – Singapur – Ljubljana

Singapur je na voljo za ugodnih 368 EUR iz našega domačega letališča na Brniku. Cena velja za povratni let Ljubljana – Singapur – Ljubljana v obdobju od 22. februar do 02. marec. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

singapur

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Namestitev in prevoz:

Poiskali smo vam primer možnosti namestitve in sicer v Footprints Hostel, kjer boste na nočitev odšteli samo 18 EUR za dve osebi skupaj. Zajtrk je vključen v ceno nočitve! Namestitev je tudi zelo dobro ocenjena s strani gostov!

singapur

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališč in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

(Visited 327 times, 1 visits today)
0