Privoščite si podaljšan vikend v prestolnici Belgije – Bruselj! Zelo ugodna cena povratnih letalskih kart – iz Ljubljane lahko tja in nazaj poletite za samo 20 EUR. Na voljo kar nekaj terminov. Z vključenimi tremi nočitvami v zelo dobro ocenjenem hotelu s 4* v središču mesta pa samo 95 EUR. Vključen je tudi zajtrk.

bruselj-podaljsan-vikend-iz-lj

Ljubljana – Bruselj – Ljubljana

V januarju in februarju 2017 so vam na voljo ugodne cene letalskih kart za obisk prestolnice Belgije (Bruselj) iz domače Ljubljane. Tja lahko poletite za samo 20 EUR z nizkocenovnim letalskih prevoznikom WizzAir. Primer na sliki velja za termin od 10. do 13. februarja 2017. V ceni letalske vozovnice je vključena mala ročna prtljaga.

Če boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik Skyscanner odpre, se poigrajte z želenimi termini in poiščite najugodnejšo vozovnico.

bruselj-podaljsan-vikend-iz-ljubljane

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve za dve osebi za enako obdobje kot je na voljo letalska karta. V zelo dobro ocenjenem hotelu s štirimi zvezdicami – Leopold Hotel Brussels EU, so vam na voljo 3 nočitve z zajtrkom za samo 150 EUR za dve osebi. Več informacij o namestitvi najdete s klikom na sliko spodaj ali  TUKAJ.

bruselj-hotel-4-zvezdice

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 25 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Ljubljani in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebookstrani, POT POD NOGE! Srečno!

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratni letalski karti iz Ljubljane : 40 EUR

3 nočitve z zajtrkom v hotelu 4* za 2 osebi skupaj: 150 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 190 EUR ( 95 EUR na osebo )

(Visited 566 times, 1 visits today)
1