Avstralija – dežela tam spodaj, kot ji radi rečemo je dostopna po zelo ugodni ceni iz Ljubljane. S kombinacijo letalskih kart jo lahko obiščete že za SAMO 486 EUR!

avstralija

Ljubljana  – Avstralija – Ljubljana

Ljubljana – Singapur – Ljubljana:

Singapur je na voljo za ugodnih 368 EUR iz našega domačega letališča na Brniku. Cena velja za povratni let Ljubljana – Singapur – Ljubljana v obdobju od 22. februar do 16. marec. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

avstralija

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Singapur – Perth

Odhod iz Singapurja proti Perthu ( Avstralija ) je 23.02.2017. Med letoma je dovolj časa, da lahko udobno prestopite na let proti Perthu. V ceni letalske karte je vključen en kos ročne prtljage.  Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

avstralija

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Perth – Singapur

Odhod iz Pertha proti Singapurju je 16.03.2017. Med letoma je dovolj časa, da lahko udobno  prestopite na let proti domu. V ceni letalske karte je vključen en kos ročne prtljage.  Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

avstralija

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališč in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM:

Slovenski državljani za Avstralijo potrebujemo vizum. Kje in kako ga dobite, si lahko preberete TUKAJ.

(Visited 2.204 times, 1 visits today)
0