Še ena ugodna ponudba za ZDA iz Ljubljane. Tudi tokrat z letalsko družbo Turkish Airlines in sicer v Washington. Prestolnica ZDA je prava zgodovinska zakladnica in bo navdušila ljubitelje zgodovine in politike, kot tudi tiste, ki iščejo živahen utrip mesta, pubov in šova. V ceni letalske vozovnice je vključen tudi en kos “check-in” prtljage, na voljo pa je veliko ugodnih terminov.

Ljubljana – Washington (ZDA) – Ljubljana

V času od decembra 2016 do vključno marca 2017 so vam na voljo ugodne cene letalskih kart za obisk prestolnice ZDA (Washington) iz domače Ljubljane. Tja lahko poletite za samo 432 EUR z eno najboljših letalskih družb na tržišču. Primer na sliki velja za termin od 6. do 13. februarja 2017. V ceni letalske vozovnice je vključena ročna prtljaga in en kos “check-in” prtljage.

Če boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik Skyscanner odpre, se poigrajte z želenimi termini in poiščite najugodnejšo vozovnico.

washington-iz-ljubljane

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 25 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Ljubljani in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebookstrani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM – Pred odhodom v ZDA!

Nikar ne pozabite na vlogo za pridobitev potovalne vize preko sistema ESTA(Electronic System for Travel Authorization). Brez slednjega vas ne bodo spustili v ZDA. Ko vam vlogo odobrijo, je ta veljavna za vsa potovanja za naslednje dve leti, zato jo je priporočljivo shraniti. Strošek pridobitve vize znaša 14 dolarjev. Svetujemo vam, da se zanjo prijavite najmanj 72 ur pred potovanjem.

(Visited 175 times, 1 visits today)
0