Iran, dežela prijaznih in gostoljubnih ljudi. Navdušeni nad zgodovino ali pa ne zagotovo vas bodo prevzele številne ohranjene zgradbe, še iz časov, ko je bila Perzija svetovna velesila. Tudi ljubitelji treka ne boste razočarani saj Iran ponuja kar nekaj možnosti za čudovite izlete v gore.

iran

Benetke – Iran – Benetke

Iran je sedaj na voljo za ugodnih 254 EUR iz nam bližnjega letališča v Benetkeh. Cena velja za povratni let Benetke – Teheran– Benetke v obdobju od 19. februar do 05. marec. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

iran

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališč in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM

Slovenski državljani potrebujejo vizum za vstop v IranTuristični vizum za vstop do 14 dni z namenom turističnega obiska je možno pridobiti na naslednjih letališčih: Imam, Khomeini, Mehrabad, Shiraz, Tabriz in Mashhad. Več informacij dobite TUKAJ.

(Visited 124 times, 1 visits today)
0