Kuba –  (Havana) – 16. največji otok na svetu in država, ki jo enostavno morate obiskati. Dom slovitih cigar, čudovitih plaž, prijaznih ljudi in seveda nepozabne salse. Gremo v trope na Kubo!

kuba

Benetke – Kuba – Benetke

Kuba je sedaj na voljo za ugodnih 461 EUR iz nam bližnjega letališča v Benetkeh. Cena velja za povratni let Benetke – Havana – Benetke v obdobju od 08. do 24. december. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

kuba

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Ugodni termini so na voljo od decembra 2016 do aprila 2017.

Namestitev in prevoz:

Poiskali smo vam primer možnosti namestitve in sicer v Homestay in Old Havana near Havana Bay, kjer boste na nočitev odšteli samo 28 EUR za dve osebi skupaj. Namestitev je tudi zelo dobro ocenjena s strani gostov!

kuba

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališč in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM:

Slovenski državljani potrebujemo za vstop na Kubo vizum. Kje in kako ga pridobite, si preberite TUKAJ.

(Visited 291 times, 1 visits today)
1