Črna gora, kraj kjer se čas res ustavi. Prepustite se počasnemu ritmu in zabavi. Ljubitelji morja boste lahko uživali na čudovitih plažah Budve, Hrceg-Novi, Bar, ali pa Ulcinj. Črna Gora pa niso samo čudovite plaže, ampak ponuja tudi čudoviti narodni park Durmitor in zelo prijazne domačine.

crna-gora

Ljubljana – Črna Gora – Ljubljana

Črna Gora je na voljo za ugodnih 100 EUR iz našega domačega letališča na Brniku. Cena velja za povratni let Ljubljana – Podgorica – Ljubljana v obdobju od 02. do 13. marec 2017. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

crna-gora

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Na voljo pa so tudi ugodne cene za poletni termin in sicer že za 128 EUR. Preverite TUKAJ.

Namestitev in prevoz:

Poiskali smo vam primer možnosti namestitve in sicer v Hotel Crnogorska Kuca, kjer boste na nočitev odšteli samo 35 EUR za dve osebi skupaj. Zajtrk je vključen v ceno nočitve! Namestitev je tudi zelo dobro ocenjena s strani gostov!

crna-gora

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališč in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM:

Slovenskim državljanom vizum ni potreben do 30 dni bivanja na osnovi osebne izkaznice. Več informacij dobite TUKAJ.

(Visited 291 times, 1 visits today)
0