Danes smo bili s strani ene izmed vodilnih letalskih družb obveščeni o prijetni novosti. Turkish Airlines z decembrom namreč širi svoj repertoar destinacij na katere bo letel iz domačega Brnika. Spomnimo, Turkish Airlines je po oceni Skytrax za leto 2016 zasedel odlično 7. mesto med najboljšimi letalskimi družbami na svetu.

turkish-airlines-iz-ljubljane

S Turkish Airlines sedaj iz LJ tudi na Kubo in v Venezuelo

Od 20. decembra 2016 naprej bodo letala Turkish A. iz Brnika na omenjeni destinaciji poletela trikrat tedensko in sicer ob torkih, četrtkih in nedeljah.

Na omenjenih linijah bo možno leteti do konca marca 2017 (a tudi kasneje, ko se menja vozni red). Cene za povratne lete se naj bi gibale za Havano od 640 EUR, za Caracas od 741 EUR, seveda vam bomo pa pri iskanju še ugodnejših ponudb z iskanjem pomagali tudi pri ekipi Potpodnoge.si.

Širitev nabora vsekakor pozdravljamo, saj bomo lahko popotniki s tem še ugodneje in hitreje prišli do želenih destinacij.

V kolikor v kratkem načrtujete kakšno potovanje na eno izmed navedenih lokacij vam svetujemo, da za ugodno rezervacijo letalskih kart uporabite iskalnik TUKAJ.

(Visited 2.110 times, 1 visits today)
0