New Delhi – Indija, dežela nasprotij, čudes in začimb. Indija je pravi kraj za ljubitelje drugačnega, dobre hrane in seveda začimb. Letalska karta v to čarobno deželo pa vam je v januarju na voljo po izjemni ceni iz Brnika z najboljšo letalsko družbo Etihad.

 

Ljubljana – New Delhi (Indija) – Ljubljana

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Etihad Airways

Število prestopov: 2 postanka (Beograd, Abu Dhabi)

Trajanje leta: 12h 10m

New Delhi vam je v obdobju od 24. januarja do 13. februarja na voljo po izjemni ceni, samo 380 EUR za povratno letalsko karto iz Brnika – Letališča Jožeta Pučnika. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Munchen  in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

(Visited 364 times, 1 visits today)
0