Super ugodna priložnost za nakup povratne letalske vozovnice v Jakarto (Indonezija) in to kar iz domače Ljubljane. Čaka vas veliko kulturnih raznolikosti, pester živalski svet, odlična hrana in kristalno čisto morje s številnimi otočki, ki čakajo, da jih odkrijete. Na voljo veliko terminov.

Indonezija - želva

Ljubljana – Indonezija – Ljubljana

Primer na sliki spodaj velja za termin od 26. januarja do 13. februarja 2017. V tem obdobju boste za povratno letalsko karto za let z eno najbolje ocenjenih letalskih družb odšteli vsega 441 EUR in to kar iz domače Ljubljane. V ceni karte je vključen tudi dodaten kos prtljage. Zares SUPER UGODNA ponudba. Na voljo termini od decembra 2016 do junija 2017.

Če boste iskali sebi najbolj ustreznega vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam odpre iskalnik letalskih kart Skyscanner, se poigrajte z želenimi datumi in poiščite sebi najbolj ustrezen termin.

indonezija-iz-ljubljane-etihad-441-eur

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 25 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnbin zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Ljubljani in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

Vstop v državo – VIZUM

Slovenski državljani ne potrebujejo vizuma za turistična potovanja do 30 dni. Informacije dobite TUKAJ.

(Visited 501 times, 1 visits today)
0