Sri Lanka (Colombo) – neokrnjena narava, peščene plaže, budistični in hindujski templji in številne druge znamenitosti vas bodo navdušile in očarale. Je idealna destinacija za raziskovanje in “backpacking” način potovanja… veliko uporabnih informacij o Sri Lanki boste dobili v podcastu, ki ga je naš dopisnik opravil z enim izmed popotnikov, ki so obiskali Sri Lanko. Podcast je na voljo TUKAJ.

sri lanka-colombo-iz-lj

Zagreb – Sri Lanka (Colombo) – Zagreb

V Colombo (Sri Lanka) in nazaj lahko poletite že za 403 EUR iz letališča v Zagrebu. Na sliki spodaj primer za termin od 6. do 22. februarja 2017 (403 EUR). Leteli boste z eno najboljših letalskih družb na tržišču (Qatar Airways). V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne in en kos “check-in” prtljage. Ugodne ene je možno najti za lete od novembra 2016 pa vse do maja 2017.

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam odpre iskalnik letalskih kart JetRadar se poigrajte z želenimi datumi in poiščite sebi najbolj ustrezen termin.

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 25 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnbin zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Zagrebu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM

S 1. januarjem 2012 Šrilanka za vsa turistična in poslovna potovanja v to državo zahteva elektronsko odobritev potovanja (ETA – Electronic Travel Authorization). Več informacij je dostopnih na naslednji spletni strani http://www.eta.gov.lk

(Visited 639 times, 1 visits today)
0