Brazilija po neverjetni ceni iz Milana! Aprila lahko odpotujete tja že od 425 EUR. Na voljo so vam letalske karte v Sao Paulo ali Rio de Janeiro v obdobju od 20. aprila do 4. maja. Primere si lahko pogledate na spodnjih fotografijah. Na voljo pa so tudi ostali datumi, in sicer:

22. – 31. marec,

19. – 26. april,

25. maj – 2. junij,

3. – 10. junij.

Milano – Sao Paulo (Brazilija) – Milano

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: KLM, Air France

Število postankov: 1 postanek (Amsterdam)

Trajanje leta: 15h 25m

Brazilija – Sao Paulo vam je v obdobju od 20. aprila do 4. maja na voljo po izjemni ceni, že od 425 EUR za povratno letalsko karto iz Milana. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

Milano – Rio de Janeiro (Brazilija) – Milano

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Air France

Število postankov: 1 postanek (Paris)

Trajanje leta: 16h 25m

Brazilija – Rio de Janeiro vam je v obdobju od 20. aprila do 4. maja na voljo po izjemni ceni, že od 448 EUR za povratno letalsko karto iz Milana. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

(Visited 180 times, 1 visits today)
0