Tokio – glavno mesto Japonske in največje urbano središče v državi. Mesto, ki združuje pridih modernega in stik s tradicionalno kulturo vam je v decembru na voljo za samo 347 EUR za povratno letalsko karto iz Beograda.

tokio

Beeograd – Tokio – Beograd

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Etihad Airways

Število postankov: 1 postanek – Abu Dhabi

Trajanje leta: 17h 10m

Tokio vam je v obdobju od 2. do 10. decembra na voljo po izjemni ceni, samo 347 EUR za povratno letalsko karto iz Beograda. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve za dve osebi za enako obdobje kot je na voljo letalska karta. V  dobro ocenjenem hotelu- Guest House Wasabi, so vam na voljo nočitve za samo 332 EUR za dve osebi. Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratni letalski karti iz Beograda : 694 EUR

8 nočitev za 2 osebi skupaj: 332 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 1026 EUR ( 513 EUR na osebo )

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Beogradu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

(Visited 169 times, 1 visits today)
0