Gran Canaria– še eden izmed otokov Kanarskega otočja, kamor lahko odpotujete po zares ugodni ceni. Zakaj torej nebi božiča preživeli na Kanarcih?

gran-canaria

Milano – Gran Canaria – Milano

Gran Canaria je sedaj na voljo za ugodnih  54EUR iz nam bližnjega letališča v Milanu. Cena velja za povratni let Milano – Gran Canaria – Milano v obdobju od 18. do 27. december. V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

gran-canaria

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Namestitev in prevoz:

Poiskali smo vam primer možnosti namestitve in sicer v RK Hotel El Cabo, kjer boste za 9. nočitev odšteli samo 535 EUR za dve osebi skupaj! Namestitev je tudi zelo dobro ocenjena s strani gostov!

gran-canaria

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Do letališč in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

(Visited 933 times, 1 visits today)
1