Sofija – glavno mesto Bulgarije vam je v prečudovitem decembrskem vzdušju na voljo za samo 79 EUR za povratno letalsko karto in 3 nočitve z zajtrkom v hotelu s 4*, v primeru da potujeta 2 osebi.

sofija

Benetke – Sofija – Benetke

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Ryanair

Število postankov: Direktni let

Trajanje leta: 1h 55m

Sofija vam je v obdobju od 16. do 19. decembra na voljo po izjemni ceni, samo 20 EUR za povratno letalsko karto iz Benetk. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve za dve osebi za enako obdobje kot je na voljo letalska karta. V  dobro ocenjenem hotelu- Ramada Sofia, so vam na voljo nočitve za samo 117 EUR za dve osebi. Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratni letalski karti iz Benetk : 40 EUR

7 nočitev za 2 osebi skupaj: 117 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 157 EUR ( 78,5 EUR na osebo )

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

(Visited 330 times, 1 visits today)
0