Ciper – Tretji največji otok v Sredozemskem morju in eden najbolj priljubljenih turističnih destinacij vam je v decembru na voljo po izjemni ceni, samo 189 EUR za povratno letalsko karto in 7 nočitev v primeru da potujeta 2 osebi.

ciper

Milan – Ciper (Larnaca)  – Milan

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Easy Jet

Število postankov: Direktni let

Trajanje leta: 3h 30m

Ciper vam je v obdobju od 30. novembra do 7. decembra na voljo po izjemni ceni, samo 98 EUR za povratno letalsko karto iz Milana. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve za dve osebi za enako obdobje kot je na voljo letalska karta. V  dobro ocenjenem hotelu- Frangiorgio Hotel Apartments, so vam na voljo nočitve za samo 182 EUR za dve osebi. Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratni letalski karti iz Milana : 196 EUR

7 nočitev za 2 osebi skupaj: 182 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 378 EUR ( 189 EUR na osebo )

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu  in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

(Visited 463 times, 1 visits today)
1