Panama – je regionalno središče trgovine in migracije. Panama je tudi pravi “koktajl” kulture z vseh strani. Panama City je najbolj svetovljansko mesto v Centralni Ameriki in tudi zelo živahno in dinamično. Je pa Panama odlična destinacija za tropski pobeg saj ponuja tropsko podnebje in čudovite plaže.

panama

Bruselj – Panama – Bruselj

Panama je  sedaj na voljo za ugodnih  363 EUR iz letališča v Bruslju. Cena velja za povratni let Bruselj – Panama City – Bruselj v obdobju od 24. januar  do 02. februar. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

panama

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

V Bruselj in nazaj pa lahko poletite že za samo 40 EUR iz Benetk.

Namestitev in prevoz:

Poiskali smo vam primer možnosti namestitve in sicer v Lemon Inn Panama, kjer boste za 1. nočitev odšteli samo 23 EUR za dve osebi skupaj. Namestitev je tudi zelo dobro ocenjena s strani gostov!

panama

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Do letališč in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM:

Slovenskim državljanom vizum ni potreben za bivanje do 90 dni. Več informacij je na voljo TUKAJ.

(Visited 263 times, 1 visits today)
0