Obiščite eksotična otoka sredi pacifiškega oceana. Otoka Guam in Palau sta vam na vojo v obdobju od julija do avgusta 2017.

Zagreb – Palau – Zagreb

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Croatia Airlines, China Airlines

Število postankov: 2 postanka (Dunaj, Taipei)

Trajanje leta: 27h 5m

Palau vam je v obdobju od 4. do 19. julija na voljo po izjemni ceni, samo 448 EUR za povratno letalsko karto iz Zagreba. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

Zagreb – Guam – Zagreb

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Croatia Airlines, China Airlines

Število postankov: 2 postanka (Dunaj, Taipei)

Trajanje leta: 22h 5m

Guam vam je v obdobju od 4. do 19. julija na voljo po izjemni ceni, samo 466 EUR za povratno letalsko karto iz Zagreba. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

Za obe destinaciji pa vam so na voljo tudi ostali datumi in sicer:

Od 11. do 26. julij

od 18. julij do 2. avgust

od 18. julij do 9. avgust

od 25. julij do 8. avgust.

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Zagreb in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

(Visited 664 times, 1 visits today)
0