Krabi ( Tajska ) vam ponuja čudovite plaže, kristalno čisto morje in pa ogromno možnosti za raziskovanje okolice, ki vas bo navdušila.

krabi

Budimpešta – Krabi – Budimpešta

Krabi je na voljo za ugodnih  426 EUR iz nam bližnjega letališča v  Budimpešti. Cena velja za povratni let Budimpešta– Krabi – Budimpešta v obdobju od 09. do 17. junij 2017. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

krabi

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Namestitev in prevoz:

Poiskali smo vam primer možnosti namestitve in sicer v Krabi La Playa Resort ( 4* ), kjer boste za 7. nočitev odšteli samo 224 EUR za dve osebi skupaj! Zajtrk je vključen v ceno nočitve! Namestitev je tudi zelo dobro ocenjena s strani gostov!

krabi

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališč in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM:

Slovenskim državljanom za turistično bivanje do 30 dni vizum ni potreben. Več informacij je na voljo TUKAJ.

(Visited 279 times, 1 visits today)
0