Super priložnost, da udobno odpotujete v Kuala Lumpur. Lahko si ogledujete mesto in njegove znamenitosti ali pa si ga izberete samo kot izhodišče za vaše potovanje po Aziji. Po Aziji pa lahko ugodno potujete na primer z Air Asia, Cathay Pacific, Nok Air, Jetstar Asia

Zagreb – Kuala Lumpur – Zagreb

Kuala Lumpur je na voljo za ugodnih 453 EUR iz nam bližnjega letališča v Zagrebu. Cena velja za povratni let Zagreb – Kuala Lumpur – Zagreb v obdobju od 24. april 2017 do 08. maj 2017. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

kuala-lumpur

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Namestitev in prevoz:

Poiskali smo vam primer možnosti namestitve in sicer v Chinatown Boutique Hotel Kuala Lumpur ( 4* ), kjer boste za 1. nočitev odšteli samo 20 EUR na osebo! Namestitev je tudi zelo dobro ocenjena s strani gostov!

kuala-lumpur

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališč in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM:

Slovenskim državljanom vizum ni potreben do 90 dni. Veljavnost potnega lista mora biti najmanj šest (6) mesecev na dan vstopa v Malezijo.

(Visited 119 times, 1 visits today)
0