Barbados karibski otok, ki je ena izmed najbolj čudovitih destinacij v tem delu sveta vam ponuja fantastične plaže, raziskovanje pestrega podmorskega sveta in odlična golf igrišča.

Munchen – Barbados – Munchen

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Condor

Število postankov: 1 postanek (Trinidad in Tobago), povratni let je direkten

Trajanje leta: 12h 5m

Barbados vam je v obdobju od 26. novembra do 10. decembra na voljo po izjemni ceni, samo 420 EUR za povratno letalsko karto iz Munchna. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Munchen in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

(Visited 281 times, 1 visits today)
0