Maroko, dežela kjer lahko resnično doživite veliko. Od plaž, ki jih ponuja Atlantski ocean, pa vse do čisto prave Saharske puščave. Obvezno morate obiskati vedno živahni Marakeš, ki vas bo zagotovo pustil brez besed. Hrana je več kot odlična, zato se le ustavite na kakšni stojnici na ulici in poizkusite kakšno izmed pravih Maroških jedi.

maroko

Milano – Maroko – Milano

Maroko je sedaj na voljo za ugodnih  40 EUR iz nam bližnjega letališča v Milanu. Cena velja za povratni let Milano – Marrakech – Milano v obdobju od 01. do 17. februar. V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

maroko

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Benetke – Maroko – Benetke

Maroko je  sedaj na voljo za ugodnih  131 EUR iz nam bližnjega letališča v Benetkah. Cena velja za povratni let Benetke – Marrakech – Benetkev obdobju od 05. do 26. januar. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

maroko

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Namestitev in prevoz:

Poiskali smo vam primer možnosti namestitve in sicer v Hotel atlas Medina ( 4* ), kjer boste za 4. nočitve odšteli samo 36 EUR na osebo. Namestitev je tudi zelo dobro ocenjena s strani gostov!

maroko

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Do letališč in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM:

Slovenskim državljanom vizum ni potreben za bivanje do 90 dni.

Več informacij je na voljo TUKAJ. 

(Visited 414 times, 1 visits today)
0