Rajski Maldivi na voljo po ugodni ceni! Letalska karta iz Dunaja vas bo stala samo 406 EUR!

maldivi

Dunaj – Maldivi – Dunaj

Maldivi so sedaj na voljo za ugodnih  406 EUR iz nam bližnjega letališča na Dunaju. Cena velja za povratni let Dunaj – Maldivi – Dunaj obdobju od 12. do 23. januar. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

maldivi

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Na voljo so ugodni termini od novembra 2016 do maja 2017.

Namestitev in prevoz:

Poiskali smo vam primer možnosti namestitve in sicer v Newtown Inn, kjer boste za 10 nočitev odšteli samo 497 EUR za dve osebi skupaj, oz. samo 248,5 EUR na osebo. Zajtrk je vključen v ceno nočitve! Namestitev je tudi zelo dobro ocenjena s strani gostov!

maldivi

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Do letališč in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM:

Slovenskim državljanom ni potreben za potovanja, ki trajajo do 30 dni. Potni list mora biti veljaven najmanj za čas trajanja potovanja. Več informacij najdete TUKAJ.

(Visited 315 times, 1 visits today)
0