Moskva – glavno mesto Rusije, kamor lahko v decembru odpotujete na 4 dnevno potovanje po izjemni ceni in iz nam bližnjega letališča v Munchnu.

Munchen – Moskva – Munchen

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Agean Airlines

Število postankov: 1 – Solun

Trajanje leta: 14h 30m

Moskva vam je v obdobju od 7. do 11. decembra na voljo po izjemni ceni, samo 102 EUR za povratno letalsko karto iz Munchna. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve za dve osebi za enako obdobje kot je na voljo letalska karta. V  dobro ocenjenem hotelu- Vladykino Apart-Hotel, so vam na voljo nočitve za samo 98 EUR za dve osebi. Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratni letalski karti iz Munchna : 204 EUR

4 nočitve za 2 osebi skupaj: 98 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 302 EUR ( 151 EUR na osebo )

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Munchnu  in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

(Visited 359 times, 1 visits today)
0