Rajski Maldivi na voljo po ugodni ceni! Letalska karta iz Ljubljane vas bo stala 493 EUR iz Benetk pa samo 423 EUR!

maldivi

Ljubljana – Maldivi – Ljubljana

Maldivi so sedaj na voljo za ugodnih  493 EUR iz našega domačega letališča na Brniku. Cena velja za povratni let Ljubljana – Maldivi – Ljubljana v obdobju od 05. do 12. december. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

maldivi

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Benetke – Maldivi – Benetke

Maldivi so sedaj na voljo za ugodnih  423 EUR iz nam bližnjega letališča v Benetkah. Cena velja za povratni let Benetke – Maldivi – Benetkev obdobju od 05. do 15. december. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

maldivi

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Namestitev in prevoz:

Poiskali smo vam primer možnosti namestitve in sicer v SeaHouse Maldives TopDeck Hotel, kjer boste za 9. nočitev odšteli samo 511 EUR za dve osebi skupaj, oz samo 255,5 EUR na osebo. Zajtrk je vključen v ceno nočitve. Namestitev je tudi zelo dobro ocenjena s strani gostov!

maldivi

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Do letališč in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM:

Slovenskim državljanom ni potreben za potovanja, ki trajajo do 30 dni. Potni list mora biti veljaven najmanj za čas trajanja potovanja. Več informacij najdete TUKAJ.

(Visited 453 times, 1 visits today)
0