Bali, super priložnost za tiste, ki bi radi zimo preživeli na toplem. Bali je tudi odličen za backpackerje, ali pa hribolazce saj je najvišji vrh visok preko 3.000 metrov nadmorke višine.

bali

Milano – Bali – Milano

Bali lahko sedaj obiščete za ugodnih 490 EUR iz nam bližnjega letališča v Benetkah. Cena velja za povratni let Milano – Denpasar – Milano v obdobju od 03. do 28. februar. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

bali

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Namestitev in prevoz:

Poiskali smo vam primer možnosti namestitve in sicer v Grand Avenue Boutique Villas & Spa Bali 5*, kjer boste za 1. nočitev odšteli samo 26 EUR za dve osebi skupaj, oz. samo 13 EUR na osebo! Namestitev je tudi zelo dobro ocenjena s strani gostov!

bali

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Do letališč in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM

Slovenski državljani ne potrebujejo vizuma za turistična potovanja do 30 dni. Več informacij dobite TUKAJ.

(Visited 506 times, 1 visits today)
0