New Delhi – Indija, dežela nasprotij, čudes in začimb. Indija je pravi kraj za ljubitelje drugačnega, dobre hrane in seveda začimb. Letalska karta v to čarobno deželo pa vam je konec novembra na voljo po izjemni ceni iz Zagrebškega letališča.

Zagreb – New Delhi – Zagreb

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Turkish Airlines

Število prestopov: 1 postanek (Istanbul)

Trajanje leta: 16h 55m

New Delhi vam je v obdobju od 26. novembra do 3. decembra na voljo po izjemni ceni, samo 364 EUR za povratno letalsko karto iz Zagreba. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Munchen  in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

(Visited 484 times, 1 visits today)
0