Filipini so zagotovo ena izmed tistih destinacij, ki jih enostavno morate enkrat v življenju obiskati. Ali ste vedeli, da Filipine sestavlja 7. 107 otokov? Med njimi pa so najbolj popularni Bohol, Cebu, Borocay in zadnje čase vedno bolj Palawan.

filipini

Benetke – Filipini – Benetke

Filipini so sedaj na voljo za ugodnih  420 EUR iz nam bližnjega letališča v Benetkah. Cena velja za povratni let Benetke – Manila – Benetkev obdobju od 14.  do 28. marec. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

filipini

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Ugodni termini so na voljo od januarja 2017 do maja 2017.

Namestitev in prevoz:

Poiskali smo vam primer možnosti namestitve in sicer v Sun Star Grand Hotel, kjer boste za 1. nočitev odšteli samo 25 EUR za dve osebi skupaj, oz. samo 12.5 EUR na osebo. Namestitev je tudi zelo dobro ocenjena s strani gostov!

filipini

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Do letališč in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM:

Slovenski državljani ne potrebujejo vizuma za bivanje do 30 dni. Več informacij dobite TUKAJ.

(Visited 221 times, 1 visits today)
0