Valencia –  lahko se sprostite na čudovitih plažah ali pa si ogledate katero od številnih znamenitosti, ki jih ponuja Valencia. Zanimivosti kot so Oceanografic in muzej znanosti, bikoborska arena, živalski vrt, je samo delček, kar ponuja mesto.

valencia

Trst – Valencia – Trst

Valencia je dosegljiva za ugodnih 36 EUR iz nam bližnjega letališča v Trstu. Cena velja za direktni povratni let Trst – Valencia – Trst, v obdobju od 02. do 09. februar. V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

valencia

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Ugodni termini so na voljo od decembra 2016 pa vse do junija 2017.

Namestitev in prevoz:

Poiskali smo vam primer možnosti namestitve in sicer v Pension Universal, kjer boste za 7. nočitev odšteli samo 140 EUR za dve osebi skupaj, oz. samo 70 EUR na osebo. Namestitev je tudi zelo dobro ocenjena s strani gostov!

valencia

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališč in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

(Visited 1.837 times, 1 visits today)
0