Sri Lanka – neokrnjena narava, peščene plaže, budistični in hindujski templji in številne druge znamenitosti vas bodo navdušile in očarale. Je idealna destinacija za raziskovanje in “backpacking” način potovanja.

sri lanka

Zagreb – Sri Lanka – Zagreb

Sri Lanka na voljo za ugodnih 384 EUR iz nam bližnjega letališča v  Zagrebu. Cena velja za povratni let Zagreb – Colombo – Zagreb v obdobju od 06. do 20. december. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

sri-lanka

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Ugodni termini so na voljo od decembra 2016 do maja 2017.

Namestitev in prevoz:

Poiskali smo vam primer možnosti namestitve in sicer v Lavinia Villa 3***, kjer boste za 1 nočitev odšteli samo 52 EUR za dve osebi skupaj, oz. samo 26 EUR na osebo. Namestitev je tudi zelo dobro ocenjena s strani gostov!

sri-lanka

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališč in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Vizum:

Slovenskim državljanom je vizum potreben.

Vizum z veljavnostjo do 30 dni za namen turističnega obiska se lahko pridobi na mejnem prehodu oz. letališču ob vstopu v državo. Več informacij je na voljo TUKAJ.

(Visited 493 times, 1 visits today)
0