Amsterdam, še ena Evropska prestolnica, ki je zagotovo nekaj posebnega. Vožnja po kanalih, hiša Anne Frank, številni muzeji, zabave, mlini le streljaj iz mesta in številne druge zanimivosti čakajo, da jih odkrijete. Je pa Amsterdam, kot tudi celotna Nizozemska pravi raj za kolesarje, saj ponuja ogromno kolesarskih poti, tako v mestih, kot zunaj njih.

amsterdam

Ljubljana – Amsterdam – Ljubljana

V Amsterdam in nazaj lahko poletite za 58 EUR iz našega domačega letališča na Brniku. Cena velja za direktni povratni let Ljubljana – Amsterdam– Ljubljana, v obdobju od 09. do 16. maj. V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

amsterdam

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Kaj početi ali pa si ogledati v Amsterdamu pa si lahko preberete na povezavah:

iamsterdam.com in amsterdam.info

Namestitev in prevoz:

Poiskali smo vam primer možnosti namestitve in sicer v  WOW Amsterdam, kjer bsote za 7 nočitev odšteli samo 290 EUR za dve osebi skupaj, oz. samo 145 EUR na osebo. Namestitev je tudi zelo dobro ocenjena s strani gostov!

amsterdam

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališč in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

(Visited 695 times, 1 visits today)
1