Kuba – 16. največji otok na svetu in država, ki jo enostavno morate obiskati. Dom slovitih cigar, čudovitih plaž, prijaznih ljudi in seveda nepozabne salse. Gremo v trope na Kubo!

kuba

London – Kuba – London

Kuba je dosegljiva za ugodnih 302 EUR iz letališča v Londonu. Cena velja za povratni let London – Varadero – London  v obdobju od 01. do 15. december. V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

kuba

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

V London in nazaj pa lahko poletite že za samo 56 EUR iz Benetk.

Namestitev in prevoz:

Poiskali smo vam primer možnosti namestitve in sicer v Homestay in Vedado near El Capitolio, kjer boste za 1 nočitev odšteli samo 29 EUR za dve osebi skupaj, oz. samo 14,5 EUR na osebo. Namestitev je tudi zelo dobro ocenjena s strani gostov!

kuba

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališč in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM:

Slovenski državljani potrebujemo za vstop na Kubo vizum. Kje in kako ga pridobite, si preberite TUKAJ.

(Visited 521 times, 1 visits today)
0