Lanzarote – priljubljen otok v Kanarskem otočju, ki mu pravijo tudi “Ognjeni otok” zaradi njegovega vulkanskega nastanka. Otok vam je v decembru dostopen po izjemni ceni, temperature pa so tudi dovolj visoke, da oblečete kratke rokave. Podajte se na decembrski oddih v tople kraje.

lanzarote

Munchen –  Lanzarote – Munchen

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Condor

Število prestopov: Direktni let

Trajanje leta: 4h 30m

Lanzarote vam je v obdobju od 6. do 16. decembra na voljo po izjemni ceni, samo 120 EUR za povratno letalsko karto iz Munchna. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

Za vas smo tudi v obdobju od 6. do 16. decembra poiskali primerno nastanitev. Za celotno obdobje bivanja vam je na voljo hotel “Las Colinas Aparthotel Lanzarote“, kjer lahko 2 osebi bivata za samo 400€. Primer hotela si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Munchen  in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

(Visited 729 times, 1 visits today)
0