Jamajka – otok sonca in morja. Jamajka je tretji največji karibski otok s tropsko klimo in povprečno letno temperaturo 28 stopinj Celzija. Peščene plaže, tropski gozd vse do kristalno čistega morja in vsem dobro poznani beli rum, je zagotovo pravi recept za sanjski oddih. Če pa želite pa lahko obiščete tudi Modro gorovje, ki se nahaja na vzhodu.

jamajka

London – Jamajka – London

Jamajko lahko obiščete že za 298 EUR iz letališča v Londonu. Cena velja za  povratni let London – Jamajka– London v obdobju od 24. november do 08. december. V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

jamajka

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

V London ( Gatwick ) pa lahko poletite že za samo 47 EUR iz Milana.

Namestitev in prevoz:

Poiskali smo vam primer možnosti namestitve in sicer v Reggae Hostel, kjer boste za 14 nočitev odšteli samo 232 EUR za dve osebi skupaj, oz. samo 116 EUR na osebo. Namestitev je tudi zelo dobro ocenjena s strani gostov!

jamajka

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališč in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM:

Slovenskim državljanom, ki potujejo na Jamajko po informacijah Veleposlaništva Jamajke v Londonu, slovenski državljani za vstop na Jamajko ne potrebujejo vizuma. Brezvizni režim velja za 30 dni ob predpogoju, da ima potnik dokazilo o cepljenju proti otroški paralizi, ošpicam in rdečke. Več informacij je na voljo TUKAJ.

(Visited 735 times, 1 visits today)
0