Spektakularne puščave, čudovite gore in rajske plaže, to je Oman. Oman je prava izbira za tiste, ki želite videti obraz moderne Arabije s pridihom zgodovine. Radi poležavate na plaži? Ni problema, na voljo imate kar 2000 km obale. Tudi tisti bolj aktivni boste našli prostor zase, saj ima Oman čudovite gore, ki se jih splača raziskati.

oman

Ljubljana – Oman – Ljubljana

Oman lahko obiščete za ugodnih 316 EUR iz našega domačega letališča na Brniku. Cena velja za povratni let Ljubljana – Muscat – Ljubljana v obdobju od 31. januar do 15. februar. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

oman

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Namestitev in prevoz:

Poiskali smo vam primer možnosti namestitve in sicer v Mutrah Hotel, kjer boste za 1 nočitev odšteli samo 51 EUR za dve osebi skupaj, oz. samo 25,5 EUR na osebo. Namestitev je tudi zelo dobro ocenjena s strani gostov!

oman

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališč in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM:

Vizum je potreben. Veljavnost potnega lista mora biti najmanj šest (6) mesecev na dan vstopa v Oman.

Več informacij je na voljo TUKAJ.

(Visited 184 times, 1 visits today)
0