Številni majhni otoki, rajske peščene plaže in poletje praktično skozi celo leto vas bodo zasvojili. Čas je za nepozaben dopust. Gremo na Zanzibar!

zanzibar

Bruselj – Zanzibar – Bruselj

Na Zanzibar in nazaj lahko poletite že za 267 EUR iz letališča v Bruslju. Cena velja za  povratni let Bruselj– Zanzibar – Bruselj v obdobju od 04. do 11. november. V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

zanzibar

Primer ugodnega termina:

Od 09. do 16. december za 287 EUR.

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

V Bruselj pa lahko poletite že za samo 40 EUR iz Milana.

Namestitev in prevoz:

Poiskali smo vam primer možnosti namestitve in sicer v  Kae Zanland, kjer boste za 1 nočitev odšteli samo 29 EUR za dve osebi skupaj, oz. samo 14,5 EUR na osebo. Zajtrk je vključen v ceno nočitve. Namestitev je tudi zelo dobro ocenjena s strani gostov!

zanzibar

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališč in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

POMEMBNO – VIZUM:

Vizum je potreben. Veljavnost potnega lista mora biti najmanj šest (6) mesecev na dan oddaje vloge za vizum. Kako pridobite vizum in kje, si preberite TUKAJ.

(Visited 446 times, 1 visits today)
0