Malmo je eno najstarejših in najbolj industrializiranih skandinavskih mest, vendar se je do preloma tisočletja stežka prilagajal na postindustrijsko dobo. V zadnjem desetletju pa se Malmo hitro razvija, z novimi arhitekturnimi projekti, podjetniško dejavnostjo na področju biotehnologije in IT ter vse pomembnejšo univerzo.

malmo

Budimpešta – Malmo – Budimpešta

Tja in nazaj lahko poletite že za 21 EUR iz nam bližnjega letališča v Budimpešti. Cena velja za direktni povratni let Budimpešta – Malmo  – Budimpešta v obdobju od 17. do 24. januar. V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne prtljage. Vse glede ročne prtljage pri nizkocenovnih prevoznikih si lahko preberete TUKAJ. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

malmo

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Namestitev in prevoz:

Poiskali smo vam primer možnosti namestitve in sicer v Hotel Garden Malmo, kjer boste za 1 nočitev odšteli samo 68 EUR za dve osebi skupaj, oz. 34 EUR na osebo. Zajtrk je vključen v ceno nočitve. Namestitev je tudi zelo dobro ocenjena s strani gostov!

malmo

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališč in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

(Visited 518 times, 1 visits today)
1