Sejšeli, zagotovo vsem dobro znani kot ena najbolj zaželenih počitniških destinacij. Rajske plaže, koralni grebeni, kristalno čisto morje in tropsko podnebje je zagotovo kombinacija za sanjski oddih. Sedaj so na voljo po ugodni ceni 460 EUR in to kar iz našega domačega letališča na Brniku.  TOP!

sejseli

Ljubljana – Sejšeli – Ljubljana

Sejšeli so dosegljivi za ugodnih 460 EUR iz nam domačega letališča na Brniku. Cena velja za povratni let Ljubljana – Mahe Island – Ljubljana  v obdobju od 26. november do 03. december. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

sejseli

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Namestitev in prevoz:

Poiskali smo vam primer možnosti namestitve in sicer v C’est Mon Choix Hotel, kjer boste za 5 nočitev odšteli samo 258 EUR za dve osebi skupaj, oz. samo 129 EUR na osebo. Namestitev je tudi zelo dobro ocenjena s strani gostov!

sejseli

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališč in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM:

Slovenskim državljanom vizum do 90 dni ni potreben. Veljavnost potnega lista mora biti najmanj za čas potovanja. Več informacij dobite TUKAJ.

(Visited 467 times, 1 visits today)
0