Toronto – glavno mesto province Ontario vas pričakuje v vsej svoji veličini. Znano je predvsem kot mesto stolpnic, ki pa za razliko od ostalih velemest ponuja tudi veliko zelenih površin. Vsekakor vam svetujemo tudi obisk muzeja Royal Ontario Museum. Gre za enega največjih muzejev umetnosti, kulture in naravne zgodovine v severni Ameriki. Obisk 553m  visokega stolpa Canadian National Tower je seveda obvezen.

toronto

Budimpešta – Toronto – Budimpešta

Toronto lahko obiščete za ugodnih  378 EUR iz nam bližnjega letališča v Budimpešti. Cena velja za povratni let Budimpešta – Toronto – Budimpešta v obdobju od 24. november do 04. december. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

toronto

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Namestitev in prevoz:

Poiskali smo vam primer možnosti namestitve in sicer v Woodbine Hotel & Suites, kjer boste za 1 nočitev odšteli samo 60 EUR za dve osebi skupaj, oz samo 30 EUR na osebo. Zajtrk je vključen v ceno nočitve. Namestitev je tudi zelo dobro ocenjena s strani gostov!

toronto

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališč in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

POZOR za potovanja v Kanado od 15.3.2016 naprej:

Elektronska avtorizacija potovanj (eTA ) je obvezna od 15. marca 2016 dalje. Sistem eTA  je podoben sistemom elektronske avtorizacije potovanj, ki  jo že nekaj let izvajajo ZDA (ESTA) in Avstralija.
Elektronsko avtorizacijo potovanja v Kanado je mogoče urediti  z izpolnitvijo  obrazca po elektronski poti pred potovanjem – aplikacija je dosegljiva na spletni strani  kanadske vlade (ministrstva za imigracijo), kjer je na voljo tudi več informacij o sistemu eTA: official Canadian Government website.  Taksa za  eTA  avtorizacijo  je 7,00 CAD$, veljavnost ima 5 let, plačilo je mogoče opraviti s kreditno kartico. Najavo je priporočljivo opraviti vsaj nekaj dni pred potovanjem. Sistem potrditev eTA najave potovanja avtomatsko posreduje na e-mail naslov prijavitelja.

(Visited 164 times, 1 visits today)
0