Lizbona, glavno mesto Portugalske, ki ga je vredno obiskati. Ogledate si lahko največji akvarij v Evropi Oceanário de Lisboa ali pa  živalski vrt, ki ponuja kar 335 različnih vrst živali. Ker Lizbona spada med toplejše Evropske prestolnice, jo lahko brez problema obiščete ne glede na letni čas.

lizbona

Benetke – Lizbona – Benetke

Lizbono lahko obiščete za ugodnih 132 EUR iz nam bližnjega letališča v Benetkah. Cena velja za povratni let Benetke – Lizbona– Benetke v obdobju od 22. do 26. januar. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

lizbona

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Namestitev in prevoz:

Poiskali smo vam primer možnosti namestitve in sicer v Residencial Joao XXI, kjer boste za 4 nočitve odšteli samo 95 EUR za dve osebi skupaj, oz. 47,5 EUR na osebo. Namestitev je tudi zelo dobro ocenjena s strani gostov!

lizbona

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališč in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

(Visited 429 times, 1 visits today)
0